031 596 629 info@trenutekzate.si

O MENI

Irena Zupanc

 

Moje zanimanje za manualne terapije se je začelo že pred več kot 10 leti, ko sem se v času študija prvič udeležila tečaja klasične masaže.

 

Glavni razlog da sem se poglobila v komplementarne tehnike je moj dedi. Ko je bil moj dedi na transplantacije ledvice sem veliko časa preživela z njim, saj mu je operacija in anestezija pustila kar nekaj posledic. Ni mogel samostojno jesti in po več kot enem mesecu ležanja na postelji so mišice totalno izgubile svoj tonus. Bila sem pri njemu za zajtrk kosilo in večerjo, veliko časa sva namenila masaži, raznim vajam in predvsem pozitivni energiji. Povezala sem se tudi s fizioterapevtom Vojkom s katerim sem poglobila svoje znanje. Če sem bila že pri njemu sva delala koristne stvari za njegovo rehabilitacijo. S to izkušnjo z mojim dedkom sem ugotovila kako veliko lahko dam, pomagam ljudem z masažo različnimi vajami, in predvsem pozitivno energijo in nasmehom na obrazu. Od takrat je to postalo moje poslanstvo. 

 

Sem profesionalna masažna terapevtka z večletnimi izkušnjami dela na tem področju. Konstanto se izobražujem pri najboljših strokovnjakih iz Slovenije in tujine:

  • začetni in nadaljevalni tečaj refleksoterapije z Oli Lukner,

  • refleksoterapija za novo dobo z Oli Lukner,

  • izobraževalno potovanje po Peruju z Marjanom Ogorevcem,

  • Šola Karmične diagnostike Marjana Ogorevcem in Neli Rep,

  • dvodnevni seminar z ameriškim zmanstvenikom dr. Bruce Liptonom v Zagrebu,

  • izobraževanje z ruskim znanstvenikom Prof. dr. Pjotr Petrovičem Garjajevim.

Pri svojem delu združujem različne tehnike in znanja, ki sem jih pridobila na poti raziskovanja raznolikosti masaž in terapij, tako da lahko telesu ponudim celosten in učinkovit pristop.

 

Trenutno se že drugo leto izobražujem tudi na šoli za bioterapevte Marjana Ogorevca in Neli Rep.

Raziskovanje dela s telesi me osebnostno izpopolnjuje, zadovoljstvo mojih strank pa me vsakič znova navdihuje. Pomagala sem že številnim znanim Slovencem in športnikom. Bila sem tudi maserka košarkarske ekipe Troti iz Novega mesta.

 

Irena Zupanc maserka Žoltasti troti

PRIJAVI SE NA OBVESTILA