031 596 629 info@trenutekzate.si

REIKI – KAJ JE IN ZA KAJ SE UPORABLJA?

 

Reiki se izvaja s polaganjem rok ali na daljavo. S procesom spodbujamo kroženje univerzalne življenjske energije in vplivamo na stanje telesa, duha in uma.

KAJ JE REIKI IN KAKŠNE SO KORISTI?

Med naborom alternativnih oblik zdravljenja najdemo tudi Reiki, nad katerim sem osebno zelo navdušena in hvaležna, da mi je pomagal prepoznati kapacitete, ki sem jih  že od nekdaj čutila znotraj sebe.

Reiki se izvaja s polaganjem rok ali na daljavo. S procesom spodbujamo kroženje univerzalne življenjske energije in vplivamo na stanje telesa, duha in uma.

KAKO DELUJE REIKI?

Pri reikiju je pomembno da se zavedamo, da zdravitelji nismo mi, ampak sam reiki. Naše telo je samo kanal za pretok življenjske energije.

S svojim dotikom smo posrednik, da lahko skozi svoje telo spustimo toliko energije, kot je je klient pripravljen prejeti.

KORISTI REIKIJA?

Reiki lahko pomaga pri marsikateri težavi in na splošno spodbuja boljše počutje in večjo energiziranost telesa, ker pa za vsakega deluje drugače in odklepa različne stvari, bi vas rada  povabila, da se prepustite tretmaju in sami izkusite, kako Reiki deluje za vas.

Mnogi občutke pretoka Rikija opisujejo kot stanje globokega notranjega miru, usklajenosti s sabo in okoljem, notranje sreče in zadovoljstva, odsotnosti strahu, skrbi, bolečine. Reiki je vse to in še več. Ta »več« pa vsak reikist začuti znotraj sebe in tega se ne da opisati z besedami.

KAKO VAM LAHKO REIKI POMAGA?

⭐️ Dvig energije v telesu.

⭐️ Lajšanje tesnobe in anksioznosti.

⭐️ Zmanjšanje stresa.

⭐️ Zmanjšanje telesnih bolečin.

⭐️ Lajša panične napade in fobije.

⭐️ Lajša obdobje po operaciji z energetsko podporo.

⭐️ Povečanje samozavesti.

⭐️ Pomaga pri podzavestne blokade. 

ALI LAHKO Z REIKIJEM ŠKODIMO IN POSLABŠAMO TRENUTNO STANJE?

Pogosto me ljudje sprašujejo, če lahko z Reikijem naredimo tudi kakšno škodo oz. poslabšamo trenutno stanje. Moj odgovor je NE, to ni mogoče, saj se pretok Reikija prekine, če ne delamo v skladu z vsesplošnim dobrim. Z Reikijem ne moremo nase prevzeti težave drugih ali simptomastsko zdraviti. Mogoče bo kdo temu oporekal, vendar če upoštevamo, da je Reiki Univerzalna življenska energija, Ljubezen, Božja moč, nikakor ne more delovati drugače, kot v vsesplošno dobro in v skladu z zakonitostmi življenja.

Za izvajanje Reikija je potrebna uglasitev ali iniciacija, ki jo naredi mojster učitelj Reikija. Mene je injiciral terapevt naravnega zdravljenja Marjan Ogorevc.

Včasih stvari ni potrebno razumeti – če se odprete, vas občutki ne bodo prevarali.

SAMO ZA TRENUTEK ODMISLI SVOJE MISLI IN PRIČAKOVANJA
SAMO ZA TRENUTEK POSTANI PRAZEN.
ODPRI  SE IN SPREJMI. (Sen-Sei Mikao Usui)

Vabljeni na tretma in raziskovanje učinkovitosti Reikija.

BI RADI PREIZKUSILI REIKI TERAPIJO?

Izpolnite obrazec spodaj!

 

Naročanje tudi na telefon: 031 596 629.

 

CENA: 55 € (45 min)

LOKACIJA: Kotnikova 33, Ljubljana

BI RADI PODARILI BON ZA MASAŽO?

Naročite ga spodaj!

ZAHVALE STRANK

Irena je zdravilo!

Ko si energetsko izpraznjen, ko te boli hrbet, ko moraš pobegniti od ponorelega tempa … Ne postavlja neumestnih vprašanj, se ne pogovarja, če ti ne godi, pusti, da se potopis in uživaš. Pika na i izjemni terapevtski masaži sta refleksna masaža stopal in masaža glave.

Irena je carica! Alenka Marovt

Irenina masaža je ena izmed boljših stvari, ki se mi je zgodila zadnje čase. Bolečine v vratu, slaba gibljivost zaradi pretežno sedečega dela, bolečine v nogah … po šestih terapijah z Ireno so bolečine precej manjše, vrat že skoraj popolnoma obrnem. Skratka, toplo priporočam, Irena ima čarobne roke. <3
Pa še ena prednost je: pride na dom. Urša Žorž

Eventio, organizacija dogodkov in izobraževanj, www.ursazorz.com

Pet let mlajši po vsaki masaži! Jure Kastelc

PRIJAVI SE NA OBVESTILA